31-05-2012

Sandheden om Vedbæk Vikingelaug

Birgitte Prip, Egemosen 17, Skodsborg og Dorte Lund, Høsterkøbvej 38, Høsterkøb, skriver i Rudersdalavisen:

 

Nils Landgreen-Petersens indlæg i Rudersdal Avis den 18. maj kræver som ønsket et svar, og det kommer her.

Den 28. marts 2012 godkendte Rudersdal kommunalbestyrelse beslutningen om udvidelse af Vedbæk Havn og de dermed nødvendige rokader af klubbernes lokaler. Dette møde blev holdt uden Vibeke Peschardt, da hun selvfølgelig ikke ønskede at blande jobbet som kommunalbestyrelsesmedlem og høvding for Vedbæk Vikingelaug sammen. Derfor er N.L.-Petersens insinuationer om sammenblanding både forkerte og uforskammede.

Vi kan da godt forstå, at I er kede af at skulle have nye lokaler, det er vi faktisk også. Vi har været meget glade for vores gamle træhus i 36 år. Men da ”vores” hus skal rives ned i forbindelse med strandudvidelserne, er det meget forståeligt, at Vedbæk Vikingelaug med glæde tager imod tilbuddet om kommunens hus på Strandvejen. Det er ikke som N.L.-Petersen påstår et krav fra vores side, men et tilbud vi har fået.

Der er flere fejl i N.L.-Petersens indlæg. Vi er aktive året rundt, også når vandet er over 8 grader! Vores hus står aldrig tomt, men bruges af alle 385 medlemmer, som ifølge vores vedtægter skal være bosiddende i Rudersdal kommune. Vi har altid haft trange forhold, så flytningen til større lokaler vil glæde de 110 personer, der p.t. står på Vedbæk Vikingelaugs venteliste.

Så ”bum, bum, bum”, Nils Landgreen-Petersen, stop dine usandheder og få det bedste ud af de helt nye faciliteter, der bliver tilbudt jer.

Seneste kommentarer

18.08 | 08:54

T/O.
Der er sket ændring i vedtægterne efter afstemning på sidste generalforsamling.
Ændringerne kan ses §6 stk.2 og stk. 6 i vedtægterne.

01.05 | 09:23

Det er rigtigt godt

01.05 | 07:34

Ser godt ud

10.06 | 09:39

Taf for udsøgt mad i udsøgt selskab på pinsedagen 2019.
Venligste hilsener
Kirsten og Eskil

Del siden