15-07-2012

Kampplads Vedbæk

Nils Landgreen-Petersen, Kastanievej 27, 2840 Holte, skriver i Rudersdalavisen:

Tak, Lone Bebber, for dit indlæg den 26. juni. Jeg undres også over, at vinterbaderne vil have egen badebro i den nordre ende af Nordstranden samtidig med, at de gør krav på Det Hvide Hus, der ligger ved strandens sydligste ende. Det bliver noget af en gåtur for at komme i vandet.

Du er glad, sikkert sammen med en del vikinger, for Jeres ”gamle blå træhus”. Hvorfor ikke flytte det op til den planlagte badebro i nord? Evt. på pæle som det ses ved badeanstalter. I kommunen er der tidligere blevet flyttet hele huse.

Mærkelig, mærkelig har hele beslutningsprocessen været. Den bygning på havnen, der blandt andet skulle huse fritidsfiskerne, blev pga. Ole Sippels kritik vips taget af bordet. Fritidsfiskernes 200 medlemmer har, når det passer Kommunalbestyrelsen, ingen lokaler ud over de få heldige, som VHFL-bestyrelse har tildelt plads i grejskuret på havnen.

Hvordan besluttes der så i Kommunalbestyrelsen? Det kan læses i Steen Trolles interview af lokallistens Axel Bredsdorff og SFérn Annelise Møller i Rudersdalavis den 31. maj. Ifølge Annelise Møller: politikerne taler sammen inden møderne, så der kan træffes hurtige beslutninger, når sager når frem til Kommunalbestyrelsen. Ingen lange debatter som hos Axel i det gamle Birkerød hvor møderne kunne vare til to om natten. Alt faldet på plads inden mødet. Sådan. Betryggende? Døm selv.

Sagsbehandlingen omkring Det Hvide Hus og de herværende klubber ”lugter” ligesom den sag det konservative medlem Christian Kjær kritiserer angående ligeret for alle. (Rudersdalavis den 12. juni.)

Seneste kommentarer

18.08 | 08:54

T/O.
Der er sket ændring i vedtægterne efter afstemning på sidste generalforsamling.
Ændringerne kan ses §6 stk.2 og stk. 6 i vedtægterne.

01.05 | 09:23

Det er rigtigt godt

01.05 | 07:34

Ser godt ud

10.06 | 09:39

Taf for udsøgt mad i udsøgt selskab på pinsedagen 2019.
Venligste hilsener
Kirsten og Eskil

Del siden